Podsumowanie Międzynarodowego Dnia Kuchni

Kolejna edycja Międzynarodowego Dnia Kuchni przeszła już do historii. Sądząc po ilości wszystkich słodkich specjałów jakie mieliśmy okazję spróbować, okazuje się, że mamy w Thomson Reuters bardzo słodkie uzębienie. Bardzo serdecznie dziękujemy każdemu kto wsparł tą inicjatywę, a przede wszystkim naszym cudownym kucharzom, a byli nimi:

 Zornitsa Markova, Ewa Gasior, Agnieszka Lejwoda, Dagmara Lenk, Magdalena Machelska, Paulina Korpysz, Evangelia Stavropoulou, Paulina Pobudko, Pola Grzanka, Sandra Jablonska, Maria Konczyk, Artur Szwaba, Jakub Ciolek, Kamila Budzilo, Ewelina Goncz

To właśnie dzięki Wam udalo nam się zebrać 920,- zł na English Summer Camp 2013. Jeszcze raz dziękujemy i miejmy nadzieję do zobaczenia w trakcie kolejnego takiego dnia.

Międzynarodowy Dzień Kuchni jest inicjatywą pracowników Thomson Reuters, którzy także są wolontariuszami ESC. Osoby z kulinarnymi umiejętnościami przygotowują dania z różnych krajów, a następnie sprzedają je w trakcie przerwy obiadowej innym pracownikom. Zebrane pieniądze przekazywane są na English Summer Camp.